Lid worden

Nieuwe bestuursleden gezocht

In maart 2024 tijdens onze Algemene Ledenvergadering zullen twee bestuursleden ons gaan verlaten. Hierdoor komt er ruimte voor nieuwe (aspirant-) bestuursleden. Het gaat om de volgende taken:

  1. Een penningmeester. De taken van de penningmeester zijn het bijhouden van de financiële administratie en de ledenadministratie. Vanwege de aard van de vereniging is het aantal mutaties beperkt. De werkzaamheden vragen ongeveer een uur per week. Heeft u vragen over het penningmeesterschap stel die vragen dan via de mail aan: penningmeester@debvj.nl.
  2. Een bestuurslid algemeen. Lijkt het u leuk wat voor uw dorp te doen? Meld u dan aan als algemeen bestuurslid. In overleg met u kijken we waar uw belangstelling ligt en aan welke onderwerpen u kunt bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan: maatschappelijke ontwikkeling, bestuur en middelen of stadsontwikkeling en -beheer.

Iedere dorper is welkom als bestuurslid.  Vanwege de diversiteit in ons bestuur zou het fijn zijn als zich een of meerdere dames en/of jongeren aanmelden, maar bent u man en iets ouder laat het voorgaande u niet weerhouden u aan te melden!

Het bestuur vergadert een keer in de maand en waar nodig is er overleg in kleinere kring, maar ook is er bijvoorbeeld overleg met de gebiedsregisseur en de wethouder. Bestuurslid zijn bij de BVJ is een veelzijdige en afwisselende bestuursfunctie.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op via de mail met ons secretariaat: secretaris@debvj.nl, dan maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Vorige Alle nieuwsberichten Volgende

Delen op