Culturele Vereniging "Julianadorp Vooruit"

De Culturele Vereniging Julianadorp Vooruit is in 1958 opgericht. Deze vereniging is destijds opgericht met als doel om diverse activiteiten met een culturele inslag te organiseren voor de bewoners van Julianadorp en om daarmee een stuk vertier en gezelligheid te brengen in het dorp. De activiteiten die tegenwoordig op de agenda staan, bestrijken een breder terrein waaronder bijvoorbeeld ook sportieve festiviteiten. Een actieve club vrijwilligers zorgen er voor dat de festiviteiten elk jaar weer plaatsvinden.

Julianadorp Parel van de Kop

De internetsite¬†rijk gevuld met¬†informatie over Julianadorp. Actualiteiten en historie voorzien van veel foto’s. Veel van de foto’s op onze site zijn beschikbaar gesteld door “Julianadorp Parel van de kop”.

Bewonersvereniging Zwanenbalg

De bewonersvereniging Zwanenbalg heeft tot doel het bevorderen, handhaven en verbeteren van het leef- en woongenot van hun leden en de overige bewoners in Zwanenbalg en de directe omgeving.

Smeders

Smeders is ons gewaardeerd Web- en reclamebureau.

Met meer dan twintig jaar ervaring in het uitgeven van gemeentegidsen mag Akse Media zich gerust specialist in het uitgeven van gemeentegidsen noemen. Om gemeenten te ondersteunen bij het uitvoeren van haar taken en verplichtingen biedt Akse Media een uitgebreid pakket van diensten aan.
ATV Ooghduyne