Lid worden

Informatieavond doorfietsroute

Op woensdag 3 april a.s. is er een informatieavond van de gemeente over de doorfietsroute. De avond wordt gehouden in feestlocatie Juliana’s, Beach resort Oogduyne, Van Foreestweg 20 in Julianadorp. De avond begint om 19.15 u. (inloop vanaf 19.00u.) en duurt tot 21.00 u. U dient zich wel vooraf aan te melden op het volgende mailadres: ingesprek@denhelder.nl onder vermelding van ‘bijeenkomst doorfietsroute Julianadorp.

Doorfietsroutes zijn mooie en veilige fietsroutes die op elkaar aansluiten. Dit maakt het fietspad voor de fietsers en de aanwonenden veiliger. Naast dat een fietspad mooi en veilig vinden we het ook belangrijk dat je comfortabel op de route kan fietsen en je makkelijk op de route kan komen. Er is op een doorfietsroute ook meer ruimte om andere fietsers in te halen. Kortom, een doorfietsroute zorgt ervoor dat je goed van A naar B kan fietsen.

In samenwerking met de provincie, buurgemeentes, belangenorganisaties, fietsers en aanwonenden is er een eerste ontwerp gemaakt voor de Doorfietsroute in onze gemeente. Dit ontwerp presenteren we tijdens de informatieavond. We nodigen u uit om het ontwerp te bekijken en er op te reageren. De reacties gebruiken we bij het maken van het uiteindelijke ontwerp. Het definitieve ontwerp plaatsen we in juni 2024 op ingesprek.denhelder. nl.

Meer informatie over de doorfietsroute vindt u op https://obi41.nl/4dsfuvmp. Daar vindt u ook de presentatie van de informatieavonden.

 

Vorige Alle nieuwsberichten Volgende

Delen op