Lid worden

Algemene Ledenvergadering BVJ 2022

Op donderdag 23 juni a.s. houdt de BVJ haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in MFC ’t Dorpshuis, Middelzand 3504 in Julianadorp.

Vanaf 19.00 uur kunnen de leden binnenlopen en om 19.30 uur begint de bijeenkomst. Naast verantwoording door het bestuur over de ondernomen activiteiten in de afgelopen periode en over het financieel beleid komen ook de samenstelling van het bestuur en het activiteitenplan 2022/2023 aan de orde. Ook wordt een voorstel tot statutenwijziging aan de leden voorgelegd.

Het BVJ-jaarverslag 2021-2022 leest u hier: Jaarverslag BVJ 2021-2022 

Naar verwachting is dit deel van de bijeenkomst om ongeveer 20.30 uur afgelopen. Na een korte pauze komt dan het onderwerp: “de energietransitie en de gevolgen voor inwoners van Julianadorp” aan de orde. De heer B. Looije, strategisch adviseur van de gemeente Den Helder, zal dit onderwerp inleiden.

Vragen die aan de orde komen zijn o.a. welke maatregelen op korte en langere termijn er voor de inwoners van Julianadorp gepland staan om van het gas af te komen en welke alternatieven er dan beschikbaar zijn of komen. Ook komt de vraag op tafel: en wie betaalt dan de kosten hiervan? Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Bent u geen lid van de BVJ maar wilt u toch graag deze interessante bijeenkomst bijwonen? Lid worden van de BVJ kan eenvoudig via de knop lid worden op deze website. U krijgt er ook nog eens 4 dorper flappen van bakkerij Dunselman gratis bij.

Het BVJ-bestuur rekent op een volle zaal, gezien de aan de orde zijnde onderwerpen, die grote gevolgen zullen hebben voor de inwoners van Julianadorp.

Vorige Alle nieuwsberichten Volgende

Delen op