Contact met de BVJ

Voor algemene vragen mail naar info@debvj.nl. Wil je lid worden? Mail dan naar penningmeester@debvj.nl.

Categorieën

Word lid van de BVJ

Lid worden van de BVJ? Dat kan voor € 7,50 per jaar! U krijgt 50% korting op de Dorpervlag of het boek 100 jaar Julianadorp gratis. Bij automatische incasso zelfs al voor €7,00 per jaar!
Word lid

Sociale media

Paul Kok stelt zich voor

Op 1 september is de nieuwe wijk(dorps-)manager voor Juliandorp aan zijn werkzaamheden begonnen. Zijn naam is Paul Kok, hij is 60 jaar en komt uit Alkmaar.
Na een opleiding als B verpleegkundige heeft hij bij diverse organisaties gewerkt waaronder Riagg, Brijder en in de jeugdzorg bij Parlan. Paul wilde nog een keer een overstap maken in zijn carrière en zo kwam de functie wijkmanager op zijn pad, van zijn sollicatiegesprek bij de gemeente Den Helder werd hij erg enthousiast over de functie en de mensen waar hij mee te maken krijgt. In de eerste weken na zijn aantreden gaat hij kennismaken met diverse dorper organisaties zoals het Wijkplatform en de BVJ. Zijn doel is om de verbinding te zoeken tussen dorper platforms en de gemeentelijke diensten, vooral in de communicatie. Zijn bedoeling is twee dagdelen per week aanwezig te zijn in MFC ’t Dorpshuis. 

Op 7 september was Paul te gast op de maandelijkse vergadering van de BVJ. Wij hebben bij deze kennismaking kunnen aangeven wat er zoal speelt in het dorp en waar wij op dit moment mee bezig zijn zoals de verkeersontwikkeling rondom de Schoolweg. Paul zal regelmatig bij ons langskomen tijdens onze vergaderingen en zal ook aanwezig bij het periodiek overleg van de BVJ met de dorpswethouderHeleen Keur. De BVJ is heel blij dat er weer een aanspreekpunt is richting de gemeente en ziet uit naar een mooie samenwerking.Op dinsdag 21 september hebben 2 bestuursleden met de wijkmanager een fietstocht gemaakt door het dorp. De tocht ging van start bij het terrein van JVC/JHC (actueel in verband met het project ONS) en vervolgens langs:
– Gebouw Erica (School) aan de Langevliet, met de vraag wat gaat hiermee gebeuren?
– Het Loopuytpark wat binnenkort een facelift krijgt op initiatief van de BVJ
– De verkeersdrukte op de Schoolweg naar de Lidl en WC De Riepel, een actueel thema waar de BVJ over meepraat.
– Langs de recreatieparken en de kanoroute naar het einde van de Van Foreestweg waar de bewoners kampen met rioolproblemen.
– Via Landal Oogduyne, Zwanenbalg, WC Dorperweerth naar de schoolwoningen aan de Drooghe Bol naar aanleiding van een vraag van de BVJ wat (of wie) daar gevestigd is nu de scholen er geen gebruik meer van maken.
– Hierna via Malzwin naar ’s Heerenloo en de nieuwbouw in Woonpark ’t Laar en zwembad de Lier – dat helaas gaat sluiten.
– Als laatste zijn we langs Buitenveld, de tulpsculpturen en het Juniorcollege gefietst om zo door de nieuwbouw van de Willem-Alexanderhof en het oude dorp weer op het Loopuytpark uit te komen.
Wij hebben zo de mooie plekjes van ons dorp kunnen laten zien, alle buurten en belangrijke plaatsen benoemd, maar ook de problemen die er spelen kunnen aanstippen


Delen op: