Lid worden

Paul Kok stelt zich voor

Op 1 september is de nieuwe wijk(dorps-)manager voor Juliandorp aan zijn werkzaamheden begonnen. Zijn naam is Paul Kok, hij is 60 jaar en komt uit Alkmaar.
Na een opleiding als B verpleegkundige heeft hij bij diverse organisaties gewerkt waaronder Riagg, Brijder en in de jeugdzorg bij Parlan. Paul wilde nog een keer een overstap maken in zijn carrière en zo kwam de functie wijkmanager op zijn pad, van zijn sollicatiegesprek bij de gemeente Den Helder werd hij erg enthousiast over de functie en de mensen waar hij mee te maken krijgt. In de eerste weken na zijn aantreden gaat hij kennismaken met diverse dorper organisaties zoals het Wijkplatform en de BVJ. Zijn doel is om de verbinding te zoeken tussen dorper platforms en de gemeentelijke diensten, vooral in de communicatie. Zijn bedoeling is twee dagdelen per week aanwezig te zijn in MFC ’t Dorpshuis.

Op 7 september was Paul te gast op de maandelijkse vergadering van de BVJ. Wij hebben bij deze kennismaking kunnen aangeven wat er zoal speelt in het dorp en waar wij op dit moment mee bezig zijn zoals de verkeersontwikkeling rondom de Schoolweg. Paul zal regelmatig bij ons langskomen tijdens onze vergaderingen en zal ook aanwezig bij het periodiek overleg van de BVJ met de dorpswethouderHeleen Keur. De BVJ is heel blij dat er weer een aanspreekpunt is richting de gemeente en ziet uit naar een mooie samenwerking.

Vorige Alle nieuwsberichten Volgende

Delen op