Lid worden

Enquete verkeers(on)veilige plekken Julianadorp

Verkeersveiligheid is een van de belangrijkste speerpunten van de BVJ.  Wij hebben, in overleg met de afdeling Den Helder van Veilig Verkeer Nederland (VVN), een enquête opgesteld waarbij we zoveel mogelijk dorpers willen vragen om deze in te vullen. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd!!

Wij vragen u dan ook of u de enquête wilt doorsturen naar een mede-dorper zodat wij zoveel mogelijk input krijgen. Dit kan door de link of de QR-code door te sturen.

De link naar de enquête staat op de website van de BVJ, op de Facebookpagina van de BVJ en de leden krijgen hem via onze nieuwsbrief de Actief.

De link naar de enquête is: https://forms.office.com/e/JmDrgJUjD1. U kunt ook de QR-code scannen:

Wij vragen u om de enquête voor 15 februari in te vullen.

Wij zijn voornemens om een thema-avond te gaan organiseren waarop wij de resultaten van de enquête presenteren en deskundigen zullen uitnodigen om uitleg en mogelijke aandachtpunten te benoemen. De resultaten van deze thema-avond bieden we aan de gemeenteraad en het college van B&W.

Nadere informatie over de datum en tijd van de thema-avond volgt nog.

Voor uw informatie hebben wij de link naar een folder van Veilig Verkeer Nederland bijgevoegd met informatie wat u zelf kunt doen aan een verkeersveilige buurt. Folder ‘Help mee aan een verkeersveilige buurt’.pdf (vvn.nl)

Vorige Alle nieuwsberichten Volgende

Delen op