Lid worden

Dorper Burendag Loopuytpark

Op zaterdag 24 september vieren de Belangenvereniging Julianadorp (BVJ), de Culturele Vereniging Julianadorp Vooruit en de ondernemers van het Loopuytpark Burendag op het vernieuwde Loopuytpark, dat als dorpshart een ontmoetingsplaats is van en voor de dorpsbewoners.

Omdat de officiële opening nog op zich laat wachten vinden de drie partijen het nu tijd voor een feestje en nodigen dan ook de inwoners van Julianadorp uit om op de koffie te komen.

Op het middenterrein van het park is van alles te beleven. De dag wordt om 11.00 uur afgetrapt door het Dorper Dweil Orkest waarna het duo de Cocktail Nuts de muzikale bijdrage voortzet. Mochten de weersomstandigheden onverhoopt minder mooi zijn dan verplaatsen we alle activiteiten naar de Ontmoetingskerk. Om 14.00 u. is de afsluiting.

De koffie/thee of limonade met een dorper flap van Bakkerij Dunselman staan klaar bij de koffiekraam. Er staan bankjes om gezellig met elkaar bij te praten.

De BVJ heeft een kraam waar u informatie krijgt over deze vereniging. Onder meer hoe dorpsbewoners kunnen ontdekken dat leefbaarheidsbehoud en -verbetering begint bij de bewoner zelf. De BVJ speelt daarin graag een faciliterende en ondersteunende rol.

Ook de dorper Culturele Vereniging is aanwezig met menskracht en een kraam om u over haar activiteiten te vertellen.

In de Ontmoetingskerk op het park is een fototentoonstelling met foto’s van het Loopuytpark door de jaren heen en een mooie foto impressie van de werkzaamheden tijdens de herinrichting.

Ook aan de jongste dorpers is gedacht; voor hen staan een springkussen en een aantal grote spellen klaar.

De ondernemers van het Loopuytpark hebben tenslotte een leuke attentie voor iedere bezoeker.

 

Vorige Alle nieuwsberichten Volgende

Delen op