Lid worden

Deelauto’s via Mobipunt- vervolg

Belangstelling inventariseren  

Zoals wij in de vorige Actief al schreven willen de samenwerkende gemeenten in de Kop van Noord-Holland graag het gebruik van elektrisch gedeeld vervoer stimuleren. Daarvoor wordt onder meer in samenwerking met een aantal dorpsraden/belangenverenigingen de belangstelling geïnventariseerd onder inwoners om een abonnement te nemen op het gebruik van een elektrische deelauto. Daarmee kunnen veel tweede auto’s in een gezin en op een huisadres worden vervangen. Ook kunnen de kinderen met een rijbewijs er gebruik van gaan maken. Dat levert financieel voordeel op voor de gebruiker en resulteert in extra (parkeer)ruimte op straat voor de gemeenschap.  

Om te peilen of er onder u belangstelling is voor deze vorm van deelvervoer nodigen wij u uit de bijgevoegde enquête van Mobipunt in te vullen. Bij voldoende belangstelling uit ons dorp willen zij een informatieavond houden, waarbij alle aspecten van deelauto’s aan de orde komen. 

U kunt de enquête invullen door hier op de link te klikken.

 Wilt u het artikel uit de vorige Actief nog eens doorlezen. Mobipunt in Julianadorp • Belangen Vereniging Julianadorp (debvj.nl) 

Meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen is te vinden op de website van onzeauto: Zo werkt autodelen met de buurt | OnzeAuto 

 

Vorige Alle nieuwsberichten Volgende

Delen op