Hoe ziet prettig leven in Julianadorp er uit in 2040? Deel 3.

8 juli 2018

Uitnodiging 

Hoe ziet prettig leven in Julianadorp er uit in 2040? Deel 3.

Denk en werk mee in J150! 

Geachte genodigde,

Na twee goed bezochte bewonersbijeenkomsten in Julianadorp, waarin nagedacht en gesproken werd over de ambities voor het dorp in de toekomst, is het nu tijd om actief de handen uit de mouwen te steken. Het uiteindelijke doel is om samen met u als inwoner, ondernemers, alle andere geïnteresseerden en de gemeente Den Helder een visie op te stellen voor de toekomst van Julianadorp.

De bijeenkomst begint met een presentatie over de identiteit van Julianadorp. Ook neemt een trendwatcher u mee in ontwikkelingen die eraan komen. Een tijdreis volgt waarbij u samen met andere deelnemers op een leuke en actieve manier aan de slag gaat met het fysiek maken van wat er toe doet in de toekomst van Julianadorp. Daarmee wordt duidelijk wat Julianadorp nodig heeft om nog meer in haar kracht te staan. Hier worden keuzes gemaakt die richting geven aan de visie.

Voor de denktank J150, waaraan u als één van de 150 Dorpers kunt deelnemen, is een totaal van vier sessies gepland. Deze derde bijeenkomst is op woensdag 11 juli van 19:00 tot 22:00 uur. Bij Juliana’s, Ooghduyne. Daarna volgt er nog een sessie op woensdag 12 september.

Aanmelden vooraf is nodig omdat er slechts 150 plaatsen beschikbaar zijn. Geef u zo snel mogelijk op en uiterlijk tot 10 juli, via emailadres i.zwier@denhelder.nl. En heeft u vragen? Belt u dan naar 0223-678846.

Ook willen we u vragen om iemand mee te nemen naar de bijeenkomst. Kent u een betrokken Dorper die zeker mee wil praten en denken over de toekomst van Julianadorp? U kunt deze uitnodiging dan doorsturen. Hoe meer mensen er van weten, hoe beter. Ook inwoners van Julianadorp die niet bij de eerste twee bijeenkomsten aanwezig waren, zijn van harte welkom om op 11 juli mee te doen.

 

 

 

 

 

Met hartelijke groet,

 

Wethouder Ruimte, Wonen en Wijken,

Odd Wagner

Delen op

Volgende